Мапа на испорачани машини

Доставени брусилки

Ние снабдуваме машини од 1991 година

Мелница во бројки

29
Години на искуство и развој
70
Доставени машини во три земји
4
Работни операции на една машина
200
Наострени парови скии на еден ремен